Justine Bieber???

Det långdragna spekulerandet kring vilket kön paret Beckhams väntande tillskott kan tänkas ha är äntligen över. Efter avslöjandet att Victoria och David ska få en dotter, kommer nu nästa nyhet: hon ska döpas efter Justin Bieber.

 

Ja, i alla fall om parets mellersta son Romeo får sin vilja igenom. Pojkarna Beckham har nämligen fått en ny idol efter Bieber-konserten som familjen var på för några månader sedan, och när David besökte Jimmy Kimmel Live! häromdagen berättade han om Romeos önskan.

— Vi har några namn i åtanke. Men vi har också sagt till pojkarna att de ska ge oss lite idéer. När vi trodde att det var en pojke, sa min mellersta son Romeo: ’Vad sägs om Justin Beiber? Justin Bieber Beckham.'”, förklarade David.

Men att familjen nu har fått veta att det kommande barnet är en flicka är ingenting som hindrar Romeo från att döpa sin lillasyster efter den manliga idolen, menar David.

— Nu när vi vet att det är en flicka säger han i stället: ’Vad sägs om Justine Bieber Beckham?”, fortsätter fotbollsspelaren


//MAJA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0