:S

tess & frida om Bieber satte eld på sin mammas hår:
ni vet att han sa det dära med att hans mamma måste godkänna* hans tjejer .. det sa han för ganska länge sen . och inte nyligen . 
och skriv eget och inte kopiera från andra sidor .. 
ni vet även hela den här bloggen är helt fejk inget stämmer ju ???

men herregud , okej '' lite av det ni skriver är ju sant , men ni skriver ju massa skit som inte stämmer . inte snällt mot justin `???
vi menade inget illa , ville bara att det skulle kanske vara som ett tips* att inte kopiera eran text från olika sidor där ni hittar nyheterna ..



SV: Okey nu tar vi om det, ja vi vet att han sa det för ganska länge sen men vi lägger upp det just den här nyheten handlade om det vi vet vad vi gör du behöver inte oroa dig vi vet exakt vad vi håller på med :) och ibland kan det vara bra att lägga upp lite gammla nyheter för dom som inte vet något om det eller något sånt:) men om det är så att ni tycker att denna blogg är fake så kan man ju ta och inte läsa den eller:)?


// vi på bloggen
therese om någon annan som tycker att våran blogg är fejk ??:
men herregud , okej '' lite av det ni skriver är ju sant , men ni skriver ju massa skit som inte stämmer . inte snällt mot justin `???
vi menade inget illa , ville bara att det skulle kanske vara som ett tips* att inte kopiera eran text från olika sidor där ni hittar nyheternatherese om någon annan som tycker att våran blogg är fejk ??:

Kommentarer
Postat av: tess

asså vi orkar inte skriva till er för ni läser ju ändå aldrig igenom noga vad vi skriver .

vi skrev : att det var gammalt och för att NI SKREV ATT DET VAR NYTT SOM HAN HADE SAGT .. just de ..

och så ni ska lägga upp den här kommentaren vi skrev på bloggen oxå ? haha

2011-04-09 @ 21:01:31
URL: http://theresevatanens.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0