Danmark, bieber-konsert:)

hey, just nu så packar jag inför imorgon för då ska jag och maja till danmark och se våran favorit pojk :) så på fredag smäller det :)

har det så bra alla läsare och Cicci:)(L)

BY CARMEN

Kommentarer
Postat av: julia bieber

heej omg lyllos dig!! ja såg justin i liverpool och ja saknar honom såååå himla mycket!!! är det din första justin konsert? isåfall måste jag förvarna dig att när konserten är slut så kommer det bli din jobbigaste stund i ditt liv, när han går av scenen och försvinner :'( ja kunde inte lämna honom, ja va tvungen att sitta på läktaren typ 20 minuter extra för att jag inte ville lämna honom. det är så himla svårt att gå ifrån den person man älskar mer än allt annat och veta att du kanske aldrig mer kommer kunna se honom. :'( ja skulle oxå egentligen ha gått på den konserten i danmark men biljetterna va typ slut men för några dagar sen hittade jag biljetter till typ 4 raden på golvet men pappa sa att det va för få dagar tills den 1 april så ja får inte gå :'( men ni får ha det så himla bääääst på konserten och skrik mycket xD hahah btw skrik typ sweden loves you eller nå sånt när det blir tyst så att justin får reda på att vi i sverige älskar honom. ja gjorde det men han hörde det inte. aja ha det bra och pussa justin från mig.

kraam<3

2011-03-31 @ 09:12:46
URL: http://juliiaaroos.blogg.se/
Postat av: frida

ahahah så var det för mig när jag var på hans konsertt för 3 veckor sen då skrek jag och min kusin we camed from sweden, och han peka på oss. en ville vi inte lämmna konserten, men vin såg ju han vid hans hotel och han vinkade och så så kvällen blev ju väldigt lyckad ;)



Hoppas ni har de kul:)

2011-03-31 @ 16:22:15
URL: http://ffridahannahoggren.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0