Värd?

den 17-åriga sångaren sägs vara favorit till front händelsen i Belfast, Nord Irland i november efter att ha imponerat på bossarna med sin stint som online-värd förra under förra årets cermino i Madrid, Spanien.

En källa säger till "The Sun" nyhetstidningen: "Justin var en sån hit att chefer överlägger honom för den viktigaste händelsen i år. Snoop Dogg, Katy Perry och Miley Cyrus är också utmanare men det lutar mer mot Justin.

Om han får rollen, skulle Justin vara den yngsta som någonsin varit värd för cermonin, men arrangörer tror att hans närvaro kommer att övertyga fans att lyssna - men en del är oroliga för att det blir komplicerat ifall han vinner några av de awards han blir nominerad till!

Källan tillägger: "Med honom i huvudansvaret är det garantier på att miljontals fans kommer att närvara och det blir komplicerat för honom, som värd, ifall han skulle vinna några awards!"

BY:MAJA

Kommentarer
Postat av: BergElsa22

I know that this does not matter if opt for <a href="http://primethesis.com">custom dissertation</a> services or <a href="http://primethesis.com">thesis writing service</a>! Because simply the quality of the thesis sentences referring to this post is the most important.

2012-05-30 @ 22:45:36
URL: http://primethesis.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0